Çifti i të moshuarve dekoron shtëpinë që tani me qindra drita për Krishtlindje, arsyeja do ju befasojë

0

Duhen më shumë se dy muaj që të vijë Dita e Krishtlindjeve, por kjo nuk e ka ndaluar çiftin e të moshuarve në Cambridgeshire të Anglisë të kenë shpirtin festiv që tani.

Sipas mediave të huaja, çdo vit, Helen dhe John Attlesey dekorojnë shtëpinë e tyre në Soham, Cambridgeshire, në qindra drita të Krishtlindjeve për të mbledhur para për bamirësi.

Me kalimin e viteve, çifti ka mbledhur më shumë se 25,000 për organizatat që kanë ndihmuar djalin e tyre të shërohet nga epilepsia.

Ata gjithashtu kanë bërë lajme në më shumë se raste me ekranet e tyre mbresëlënëse të dritës.
Çifti ka grumbulluar qindra drita që kur filluan projektin në 2012, dhe normalisht u duhen disa javë për të përfunduar prezantimin.

Tani, në përgatitje për sezonin festiv Helen dhe John kanë filluar detyrën e madhe për të dekoruar shtëpinë e tyre-por nuk do të ketë asnjë ngjarje madhështore këtë vit për shkak të koronavirusit.

Duke folur për Cambs Times, Helen tha: “Jo të gjithë janë gati, por ne kemi bërë një fillim dhe është padyshim një punë në progres.

“Ashtu si vitin e kaluar, kur mendojmë se jemi gati, thjesht do t’i ndezim – ndoshta do të jetë rreth mesit të nëntorit.”

Shfaqja e tyre për vitin 2020 arriti një rekord prej 12,895.57 £ për tre bamirësitë pranë zemrës së çiftit – më shumë se dyfishi i totalit të vitit të kaluar.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here