E çuditshme! Mali i Zi mban garën “qytetari më dembel”, 21 persona garojnë për 1 mijë dollarë

0

MALI I ZI- Mali i Zi nisi të premten konkursin e tij tradicional “qytetari më dembel” për të vendosur “qytetarin më dembel” në garën “koha e gjumit të gjatë”. Gara tradicionale humoristike e vendit filloi në fshatin Etno të Breznës, që ndodhet afër qytetit të Nikshiçit, me një pjesëmarrje rekord prej 21 personash për të konkurruar për një çmim prej 1000 euro dhe titullin “qytetari më dembel”. Organizatori i konkursit, Mico Blagojevic, tha për mediat se konkursi u mbajt për herë të parë 12 vjet më parë për shkak të miteve që përhapen se malazezët janë dembel.

“Kështu që e gjithë bota na njohu,” tha Blagojevic.

Sipas rregullave të konkursit, pjesëmarrësit që garojnë të shtrirë lejohen të flenë, të plotësojnë nevojat e tyre për ushqim dhe pije, të lexojnë libra dhe të përdorin telefonin. Ndërkohë që ngritja në këmbë konsiderohet shkelje e rregullave. Garuesit lejohen të plotësojnë nevojat e tyre personale çdo 8 orë.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu