Elbasan- emigrimi dhe lëvizjet demografike mbyllin 4 shkolla, numër i ulët i nxënësve të regjistruar

0

Anila Cota- Drejtore e ZVA ELBASAN

Ka një numër më të ulët nxënësish siç shihet edhe ne klasën e parë,ndonëse ky proces nuk është mbyllur plotësisht.

Anila Cota- Drejtore e ZVA ELBASAN

Ndërkohë mësuesit të cilët jepnin mësim në këto shkolla pritet të sistemohen në shkolla të tjera, pa i larguar nga puna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here