KATEGORIA

Sondazh/ Personazhi i Vitit 2020

Media InfoElbasani dhe Rrjeti Kombëtar për të Rinjtë në Shqipëri – ANYN, shpallin fituesit e sondazhit “Njeriu i Vitit 2020 në Elbasan”

Të nderuar miq dhe lexues të Medias InfoElbasani, Në përfundim të këtij viti të vështirë për të gjithë ne, InfoElbasani në bashkëpunim me Rrjetin Kombëtar...

Lajmet e fundit