Po kthehej në Shqipëri me një çantë plot me euro, shqiptarin e gjen belaja në Rinas

0

Të transferosh shuma të mëdha parash ndërmjetë shteteve të ndryshme duhet ti kesh të deklaruara. Se përndryshe e pëson.

Një 27 vjeçar ishte duke udhëtuar drejt Shqipërisë dhe kishte 20 mijë euro të futura në ëantën pas shpine.

Pas kontrollit të ushtruar shtetasi F.K. nga Durrësi i është konfiskuar pasuria dhe tani çdo gjë i shkon prokurorisë.

Ndaj herën tjetër mos i kaloni paratë me çanta por gjeni rrugë të rregullta për ti kaluar.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here