Qytetari në protestë: Politikanët kanë pasuruar shtatë breza, ne s’jetojmë dot 15 ditë

0

Qytetari: Pasuria e tyre del për shtatë breza, shtatë breza që të jetojnë 500 vjet. Por ata që marrin pagë minimale, nuk ia dalin dot, as që të jetojnë për 15 ditë. Të gjithë jemi të bindur që na kanë vjedhur për 30 vite. Vazhdojnë të na vjedhin edhe sot e kësaj dite. Kjo është padrejtësi të dashur qytetarë, rishpërndarje të asaj që brezat më parë kanë prodhuar dhe të asaj që brezat na prodhojnë çdo ditë. Ne kërkojmë minimum jetik, arsim dhe shëndetësi, taksim serios, progesiv e shumë të tjer. Ne kërkojmë Rama ik. E di njeri çfarë plani ka kryeministri Edi Rama për të përballuar krizën? Plani i tij është që të pasurojë oligarkët.

Vijon…

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu