Shtohet lista e të sanksionuarve nga SHBA-të, mes tyre një europian

0

Individët e mëposhtëm janë shtuar në listën SDN të OFAC:

1.ALAR, Roman Anatolyevich, Moskë, Rusi; DOB 17 janar 1973; kombësia Rusia; Gjinia mashkull; Rreziku i sanksioneve dytësore: Rregulloret e Sanksioneve të Koresë së Veriut, nenet 510.201 dhe 510.210; Transaksionet e ndaluara për personat në pronësi ose të kontrolluar nga institucionet financiare të SHBA: Rregulloret e sanksioneve të Koresë së Veriut seksioni 510.214; Pasaporta 719869648 (Rusi) skadon më 25 qershor 2022 (individuale) [NPËMD].

2.CHOE, Myong Hyon (a.k.a. CH’OE, Myo’ng-hyo’n), Vladivostok, Rusi; DOB 20 janar 1966; kombësia Kore, Veri; Gjinia mashkull; Rreziku i sanksioneve dytësore: Rregulloret e Sanksioneve të Koresë së Veriut, nenet 510.201 dhe 510.210; Transaksionet e ndaluara për personat në pronësi ose të kontrolluar nga institucionet financiare të SHBA: Rregulloret e sanksioneve të Koresë së Veriut seksioni 510.214; Pasaporta 836210034 (Korea, Veri) e lëshuar më 26 Prill 2016 skadon më 26 Prill 2021 (individuale) [NPËMD] (Lidhur me: AKADEMIA E DYTË E SHKENCAVE NATYRORE).

3.KANG, Chol Hak (Koreanisht: 강절학) (a.k.a. KANG, Ch’o’l-hak), Shenyang, Kinë; DOB 06 shtator 1962; kombësia Kore, Veri; Gjinia mashkull; Rreziku i sanksioneve dytësore: Rregulloret e Sanksioneve të Koresë së Veriut, nenet 510.201 dhe 510.210; Transaksionet e ndaluara për personat në pronësi ose të kontrolluar nga institucionet financiare të SHBA: Rregulloret e sanksioneve të Koresë së Veriut seksioni 510.214 (individual) [NPËMD] (Lidhur me: AKADEMIA E DYTË E SHKENCAVE NATYRORE).

3.KIM, Song Hun (a.k.a. KIM, So’ng-hun), Shenyang, Kinë; DOB 10 Prill 1978; kombësia Kore, Veri; Gjinia mashkull; Rreziku i sanksioneve dytësore: Rregulloret e Sanksioneve të Koresë së Veriut, nenet 510.201 dhe 510.210; Transaksionet e ndaluara për personat në pronësi ose të kontrolluar nga institucionet financiare të SHBA: Rregulloret e sanksioneve të Koresë së Veriut seksioni 510.214; Pasaporta 745235023 (Korea, Veri) (individuale) [NPËMD] (Lidhur me: AKADEMIA E DYTË E SHKENCAVE NATYRORE).

4.O, Yong Ho, Moskë, Rusi; DOB 25 dhjetor 1961; kombësia Kore, Veri; Gjinia mashkull; Rreziku i sanksioneve dytësore: Rregulloret e Sanksioneve të Koresë së Veriut, nenet 510.201 dhe 510.210; Transaksionet e ndaluara për personat në pronësi ose të kontrolluar nga institucionet financiare të SHBA: Rregulloret e sanksioneve të Koresë së Veriut seksioni 510.214; Pasaporta 108410041 (Korea, Veri) e lëshuar më 13 tetor 2018 skadon më 13 tetor 2023 (individuale) [NPËMD].

5.PYON, Këang Chol (a.k.a. PYO’N, Këang-ch’o’l), Dalian, Kinë; DOB 16 shtator 1964; kombësia Kore, Veri; Gjinia mashkull; Rreziku i sanksioneve dytësore: Rregulloret e Sanksioneve të Koresë së Veriut, nenet 510.201 dhe 510.210; Transaksionet e ndaluara për personat në pronësi ose të kontrolluar nga institucionet financiare të SHBA: Rregulloret e sanksioneve të Koresë së Veriut seksioni 510.214 (individual) [NPËMD] (Lidhur me: AKADEMIA E DYTË E SHKENCAVE NATYRORE).

6.SIM, Këang Sok (a.k.a. SIM, Këang-so’k), Dalian, Kinë; DOB 16 shtator 1971; kombësia Kore, Veri; Gjinia mashkull; Rreziku i sanksioneve dytësore: Rregulloret e Sanksioneve të Koresë së Veriut, nenet 510.201 dhe 510.210; Transaksionet e ndaluara për personat në pronësi ose të kontrolluar nga institucionet financiare të SHBA: Rregulloret e sanksioneve të Koresë së Veriut seksioni 510.214; Pasaporta 745120331 (Korea, Veri) e lëshuar më 19 Mars 2015 skadon më 19 Mars 2020 (individuale) [NPËMD] (Lidhur me: AKADEMIA E DYTË E SHKENCAVE NATYRORE).

7.Njësia e mëposhtme është shtuar në listën SDN të OFAC:

PARSEK SH.PK, Sh. Entuziastov D. 54, Che 0 POM.VII CH K 9, Moskë 111123, Rusi; Rreziku i sanksioneve dytësore: Rregulloret e Sanksioneve të Koresë së Veriut, nenet 510.201 dhe 510.210; Transaksionet e ndaluara për personat në pronësi ose të kontrolluar nga institucionet financiare të SHBA: Rregulloret e sanksioneve të Koresë së Veriut seksioni 510.214; Nr. ID e taksave 7714789249 (Rusi); Numri i kompanisë 62817585 (Rusi); Numri i regjistrimit 1097746565366 (Rusi) [NPËMD].

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu