Si të kuptoni se trupi juaj po prodhon shumë antitrupa për të luftuar Covid-19/ Ekspertët e zbulojnë këtë

0

“Gishtërinjtë Covid” është një gjendje e lëkurës e krijuar si efekt anësor i përgjigjies së sistemit imunitar për të luftuar virusin sipas një studimi të ri.

Siç raportojnë mediat e huaja, simptoma rezulton në inflamacion dhe skuqje në duar dhe këmbë e cila mund të zgjasë për muaj të tërë.

Zakonisht zhvillohet brenda një jave deri në katër javë pasi është infektuar dhe mund të rezultojë në gishtërinjtë e këmbëve teksa ato do të enjten ose të ndryshojnë ngjyrën.

Studiuesit para se ky rast të publikohej në British Journal of Dermatology, ekzaminuan 50 njerëz që kishin kaluar Covid-19 dhe që kishin simptoma të ngjashme.

Ata kuptuan se kjo është një përgjigjië imune e niveleve të larta për të si siguruar sa më shumë antitrupa për tu mbrojtur nga virusi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here