Situata në PD, Peach: Nuk zgjidhen mosmarrëveshjet duke mbrojtur interesa personale

0

I Dërguari i posaçëm të Mbretërisë së Bashkuar për Ballkanin Perëndimor, Sir Stuart Peach, nëpërmjet një video ka folur për vizitën e tij në Shqipëri dhe ka theksuar se bashkëpunimi mes dy vendeve ishte thelbësor për të garantuar prosperitetin për të rinjtë shqiptarë.

Duke folur për situatën e krijuar në PD, Peach u shpreh se u kishin kërkaur liderve që mosmarrëveshjet të zgjidheshin në mënyrë paqësore.

“Mbretëria e Bashkuar është e përkushtuar të mbështesë demokracinë parlamentare në Shqipëri dhe reformat e nevojshme për zhvillimin e Vendit. Ne ua kemi bërë të qartë të gjithë liderëve se çdo mosmarrëveshje duhet të zgjidhet përmes dialogut paqësor, proceseve politike dhe ligjore, në interes të popullit shqiptar, jo interesave të ngushta individuale.”, u shpreh Stuart Peach.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu