“Sot Ramës i kërkova si burri burrit heqjen e …”, Berisha: Ja çfarë na pret pas përfundimit të zgjedhjeve në PD

0

Ish kryeministri, Sali Berisha: Pas përfundimt të kësaj procedure, ajo që unë kërkoj nga çdo demokrat është punë punëdhe punë. Të fitojmë mendjet dhe zemrat e qytetarëve, të organizohemi në mënyrën më serioze. Mekanizmat janë të sigurta të suksesisht të ardhshëm. Unë ju them ju nga eksperienca ime e gjatë, se kushti i të gjitha kushteve për të lëvizur këtë shoqëri në drejtimin e duhur është zbatimi i ligjit. Vendosja e qytetarëve si të barabartë para ligjit.

Ky establishment bën gjithçka për të burgosur për të persekutuar demokratët. Unë nuk them se nuk ka patur mëkatarë nga demokratët, nuk them se nuk ka patur korrupsion, por ne ishim njerëz që qëndronim ndër ligjin. Ndaj edhe unë i propozova Edi Ramës eja të firmosim një ligj në parlament që ta heqim parashkrimin për përcaktimin e kryeministrit. Si burri burrit, e kërkova.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu