- Advertisement -spot_img

TAG

dte te nxehta

Ditët e nxehta në vend, stacioni i freskimit në Tiranë krejtësisht ekzotik

Nëse keni kaluar në qendër të Tiranës, përbri godinës së bashkisë, dhe keni parë një instalacion disi ekzotik, mos ngurroni të futeni brenda, sidomos...

Latest news

- Advertisement -spot_img