- Advertisement -spot_img

TAG

elbasan parkim mjete Infoelbasani.com

Gati parkimi me pagesë në Elbasan. Sheshet, rrugët, oraret dhe tarifa që do paguhet. Çfarë mendojnë qytetarët

Me vendim të Këshillit Bashkiak në Bashkinë e Elbasanit do të fillojë parkimi me pagesë. Gjatë këtyre ditëve punonjësit e bashkisë kanë kryer vijëzimet...

Latest news

- Advertisement -spot_img