Tomorr Alizoti – Ramës: O i biri i xhelatit, o nipi i Spiro Kolekës. Bën moral i pamoralshmi

0

Tomorr Alizoti

Një kryeministër i tillë në radhë të parë nuk e kupton ndjenjën e detyrës. Njeriu që ka prejardhje, i biri i xhelatit, nipi i Spiro Kolekës, i rrituer në bllok.

Ai e ka njioohur partinë e punës më shumë se kushdo. Është e turpshme të deklarosh akt të turpshëm.

Ai duhet të ndihet krenar që është pinjoll i partisë së punës. Parti e punës është Kristaq Rama, Spiro Koleka.

Gjatë kohës që flasim bashkë ai ka ikur të shëtisë.  Më ngacmoi deklarata e tij është se është i vetmi njëri që bën moral por nuk ka moral. Shokët e tij i dalin në tv dhe i bëjnë moral.

Shqipëria nuk duhet të reshtë së protestuari. Populli shqiptar është i uritur dhe i mjeruar. Populli shqiptar i ka përzënë fëmijët në rrugët e botës për t’u ushqyer.

Unë jam për protestë maksimale. Opozita po bën dhe do të bëjë më shumë. Sips mendimit tim PD duhet të jetë pararojë e protetave. Ka protestuar kur i ati i kryeminsitrit ka qenë anëtar i byrosë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here