- Advertisement -spot_img

TAG

14 civile

OJQ: Më shumë se 500 civilë të vrarë në Mianmar nga grushti i shtetit ushtarak

Forcat e sigurimit të Mianmarit kanë vrarë më shumë se 500 civilë, duke përfshirë një numër të madh studentësh dhe adoleshentësh, që nga grushti...

Latest news

- Advertisement -spot_img