- Advertisement -spot_img

TAG

3 padi

Mbledhja e Kolegjit Zgjedhor / Paraqiten 3 padi nga PD, LSI dhe kandidati i Vetëvendosjes

Në këto çaste ka nisur mbledhja e Kolegjit Zgjedhor për shqyrtimin e kërkesave të paraqitura nga partitë politike lidhur me shkeljet e bëra gjatë...

Latest news

- Advertisement -spot_img