- Advertisement -spot_img

TAG

5 muaj

Nis kolaudimi i mjeteve pas pesë muajve pezullim, kush janë kategoritë e para

Kamionët dhe makinat e institucioneve shtetërore janë të parat që do i nënshtrohen kolaudinit, pas 5 muajsh pezullim të këtij shërbimi në Shqipëri. Në datë...

Latest news

- Advertisement -spot_img