- Advertisement -spot_img

TAG

Admir Muja

Mbledhja e Kryesisë së PD-së, s’kualifikohen nga gara 3 nga 9 kandidatët për kreun e Selisë Blu

Admir Muja, Edmond Vrapi dhe Mirjan Jashanllari perjashtohen nga gara. Vijon…

Latest news

- Advertisement -spot_img