- Advertisement -spot_img

TAG

agresor

Ushtaraku që neutralizoi agresorin e xhamisë: Si i sëmurë! I ulërita dhe u tremb

Ushtaraku që neutralizoi agresorin e xhamisë :  Si i sëmurë si i çmen. E kena nalu o burr. E kapëm dhe ia diorëzum policisë. Unë...

Latest news

- Advertisement -spot_img