- Advertisement -spot_img

TAG

akrepa

Stafi i frikësuar, gjarpërinjtë dhe akrepat pushtojnë avionin

Që prej fillimit të pandemisë, me mijëra avionë nga e gjithë bota janë lënë në tokë. Shumë prej tyre u dërguan përkohësisht në shkretëtira të...

Latest news

- Advertisement -spot_img