- Advertisement -spot_img

TAG

albcoin

Krijohen monedhat e para digjitale në Shqipëri dhe Kosovë (AlbCoin, AlPayCoin dhe KosovaCoin)

Sistemet e decentralizuara të pagesave, apo teknologjia BlockChain që qëndron pas kriptomonedhave ka adhuruesit e saj edhe në Shqipëri dhe Kosovë. Në të dyja...

Latest news

- Advertisement -spot_img