- Advertisement -spot_img

TAG

albert dervishaj

Policia jep njoftimin lidhur me masat kufizuese dhe pezullimin e patentave gjatë pandemisë

Zëvendësdrejtori i Përgjithshëm i Policisë së Shtetit Albert Dervishaj, komunikim me mediat Në zbatim të Aktit Normativ të Këshillit të Ministrave, nr. 23 datë 26.5.2021...

Policia e Shtetit shpall masat që do të merren për mbarëvajtjen e zgjedhjeve të së dielës.

  Zëvendësdrejtori i Përgjithshëm i Policisë së Shtetit, Albert Dervishaj, ka deklaruar se nga dita e nesërme trupa policore do të kalojë në shërbim të...

Latest news

- Advertisement -spot_img