- Advertisement -spot_img

TAG

Ali Sharif al-Emadi

Prej 8 vitesh në krye të Financave, arrestohet ministri

  Ministri i Financave të Katarit është marrrë në pyetje nën dyshimet për abuzim pushteti dhe shpërdorim fondesh publike në këtë shtet të pasur me...

Latest news

- Advertisement -spot_img