- Advertisement -spot_img

TAG

amnisti

Qeveria bën “prapakthehu”për bllokimin e patentave dhe makinave për 3 vjet për shkelësit e masave kufizuese

Qeveria ka ndërhyrë sërish në aktin normativ shtrëngues për masat kufizuese, duke hequr penalizimin e rëndë me heqje patente prej 3 vitesh dhe bllokim...

Amnisti 5-vjeçare për të gjithë emigrantët e paligjshëm në Angli. Peticioni

Emigrantët e paligjshëm në Mbretërinë e Bashkuar po kalojnë një situatë të vështirë pasi nuk kanë asnjë mbështetje financiare dhe shkak për këtë gjendje...

Amnistia fiskale, kush përfiton dhe kush përjashtohet

Edhe pse Fondi Monetar Ndërkombëtarë disa ditë më parë u shpreh kundër nismës së qeverisë për amnistinë fiskale pasi sipas institucionit ndërkombëtar do të...

Latest news

- Advertisement -spot_img