- Advertisement -spot_img

TAG

android

Këto janë 8 aplikacionet që duhet të fshini menjëherë, virusi ‘Joker’ është rikthyer

Tetë aplikacioneve që mund të jenë infektuar me virusin Joker dhe janë hequr nga Google Play po u kërkohet të fshijnë përdoruesit e Android...

Latest news

- Advertisement -spot_img