- Advertisement -spot_img

TAG

anetare e Kongresit

“I vendosëm fëmijët në krevatin tonë që nëse vdesim, të vdesim së bashku”, anëtarja palestineze e Kongresit përlotet gjatë fjalimit

Luftë e madhe me viktima, të plagosur dhe shumë dëme të tjera materiale është duke u zhvilluar mes Izraelit dhe Palestinës. SHBA me në...

Latest news

- Advertisement -spot_img