- Advertisement -spot_img

TAG

Anketë

Largimi i të rinjve nga Shqipëria shtohet çdo ditë e më shumë/Cilat janë arsyet ?

Vit pas viti, fenomeni i emigracionit po merr përmasa alarmante dhe po përfshin segmente të shoqërisë me aftësi. Një anketë e vitit 2020 e...

Latest news

- Advertisement -spot_img