- Advertisement -spot_img

TAG

Arbitrazh

Shqipëria ka humbur në arbitrazhin ndërkombëtar/Detyrohet t’i paguajë AKTOR dhe COPRI rreth 45 mln USD

Qeveria shqiptare ka humbur në arbitrazhin ndërkombëtar përballë bashkimit të shoqërive Copri dhe AKTOR dhe duhet t’iu paguajë atyre një shumë rreth 45 milionë...

Latest news

- Advertisement -spot_img