- Advertisement -spot_img

TAG

Arian Çuli

“Ke 35 meshkuj në Instagram dhe mund të dashurosh ndonjë prej tyre”, ka degjeneruar në sharje dhe ofendime personale debati mes Arian Çurit dhe...

Ka degjeneruar në sharje dhe ofendime personale debati mes Arian Çurit dhe Julian Zylës në emisionin “Zonë e Lirë”. Ka qenë Zyla që fillimisht i...

Latest news

- Advertisement -spot_img