- Advertisement -spot_img

TAG

Arjan Hoxha

Ish-drejtori i burgjeve në mesin e të arrestuarve,lajmëroi policinë për konfliktin

Në mesin e të arrestuarve në Elbasan është dhe ish-drejtori i burgjeve Arjan Hoxha, i cili është dhe personi që ka njoftuar policinë për...

Latest news

- Advertisement -spot_img