- Advertisement -spot_img

TAG

bashkpunim

Ja çfarë përmban marrëveshja e bashkëpunimit 25 vjeçare midis Iranit dhe Kinës

Në kryeqytetin e Iranit, Teheran, ministrat e jashtëm të të dy vendeve Mohammad Xhavad Sarif dhe Vang Yi nënshkruan dokumentin, që rregullon “bashkëpunimin politik,...

Latest news

- Advertisement -spot_img