- Advertisement -spot_img

TAG

baza ushtarake

Rrëmbeu avionin nga baza ushtarake, dhe tentoi të sulmonte lagjen e kundërshtarëve

  Gjatë qershorit të 97-ës, një prej ditëve kur Altin Dardha qarkullonte me bandën pranë turizmit, i shpëton mrekullisht një atentati. Ai ndodhej në mjetin...

Latest news

- Advertisement -spot_img