- Advertisement -spot_img

TAG

Besmir Billa

Akt çnjerëzor dhe barbar,helmohen qentë para Bashkisë/Mos e shikoni nëse jeni të ndjeshëm ndaj kafshëve!

Një akt çnjerëzor e ka quajtur përfaqësuesi i avokatit te Popullit, Besmir Billa mbytjen e 2 qenve pranë Bashkisë Kukës. Bëhet fjalë për 2...

Latest news

- Advertisement -spot_img