- Advertisement -spot_img

TAG

Blerina Llalla

Frekuenca e 25 Prillit duhet të jetë e jona !

Nga Blerina Llalla Vorbulla në të cilën ka rënë Shqipëria është kaotike. Sidomos në fazën elektorale, nga ku të gjithë shqiptarët duket se janë trazuar...

“Vetëm kështu mund të fillojmë ndëshkimin për krimin deri më 25 prill”, nga Blerina Llalla

Nëse do luaja me tituj librash në ka një, dhe vetëm një për të cilin mund të mendoj kur i referohemi aktualitetit shqiptar është...

Latest news

- Advertisement -spot_img