- Advertisement -spot_img

TAG

blinda

Helikopterë dhe blinda, “Defender 21” zbarkon në këto qytete të Shqipërisë

Përveçse për trupat ushtarake shqiptare, stërvitja “Defender 21” do të ketë disa data kur do të jetë e hapur për publikun. Ajo do të udhëtojë...

Latest news

- Advertisement -spot_img