- Advertisement -spot_img

TAG

covid-19 shërim

Gjyshi 104-vjeç shërohet nga Covid,nis të bëjë planet e këtij viti

Pasi u shërua nga COVID-19, Armeno Santucci nga Roma ka plane të mëdha për këtë vit – udhëtimet në Indi dhe Afrikë dhe planifikon...

Latest news

- Advertisement -spot_img