- Advertisement -spot_img

TAG

dasmat dhe ceremonitë mortore

URDHRI/ Çfarë ndodh me dasmat dhe ceremonitë mortore pas 1 qershorit

Shqipëria pritet t’i rikthehet jetës normale duke filluar nga data 1 qershor, në të cilën do të lejohet lëvizja e lirë e qytetarëve me...

Latest news

- Advertisement -spot_img