- Advertisement -spot_img

TAG

dekkarate

Deklaratë e Prokurorit të Përgjithshëm drejtuar drejtuesve të prokurorive

  Prokurori i Përgjithshëm dhe prokuroritë e juridiksionit të përgjithshëm në kuadër të procesit zgjedhor kanë marrë një sërë masash administrative dhe procedurale për periudhën...

Latest news

- Advertisement -spot_img