- Advertisement -spot_img

TAG

demon

Historia enigmatike që mbart “Pusi i Ferrit” në Jemen

I rrethuar nga misteri dhe historitë e demonëve, Pusi i Barhout në lindje të Jemenit i njohur si “Pusi i Ferrit” është një mrekulli...

Latest news

- Advertisement -spot_img