- Advertisement -spot_img

TAG

deti Arabik

Përplasja e peshkarexhës me transportuesen shkakton 3 të vdekur dhe 9 të humbur

Transportuesja APL Le Havre, me flamur të Singaporit është përplasur me anijen indiane të peshkimit Rabah rreth mesnatës në detin Arabik, 43 milje detare...

Latest news

- Advertisement -spot_img