- Advertisement -spot_img

TAG

deti Dorset

U rrethua dhe kafshua nga 50 peshkaqenë, notari: U ndjeva i privilegjuar

Një notar tha se ai ishte rrethuar nga 50 peshkaqenë në detin Dorset ndërsa stërvitej për të thyer rekordin për notin më të shpejtë...

Latest news

- Advertisement -spot_img