- Advertisement -spot_img

TAG

Deti Egje

Turqia merr akuza të rënda nga Greqia se po tenton të “provokojë” përshkallëzim të situatës në Egje

Të premten, Greqi e akuzoi Turqinë se po dëshiron të “provokojë përshkallëzim të situatës” në Detin Egje, përmes manovrave “të rrezikshme” dhe ndihmës joligjore...

Latest news

- Advertisement -spot_img