- Advertisement -spot_img

TAG

DFC

Investimet amerikane në Ballkan,kush do të jenë 3 shtetet që do të përfitojnë

  Agjencia federale e Shteteve të Bashkuara e quajtur Banka për Zhvillim e Amerikës, thotë se po punon me Departamentin e Shtetit dhe Kongresin, mbi...

Latest news

- Advertisement -spot_img