- Advertisement -spot_img

TAG

Dioqeza Rreshen

Në Dioqezën Rrëshen , AT Dom Gjergji i uron të gjithë besimtarëve Katolik , gëzuar Pashët 2021

Pashka (ose pashkët) është kremtimi më i madh i kalendarit liturgjik të Kishës Katolike dhe të kishave të tjera të krishtera që kremtojnë Ringjalljen e Jezusit  të Nazaretit...

Latest news

- Advertisement -spot_img