- Advertisement -spot_img

TAG

dite e hapur

Shqipëria mikëpret “Defender Europe 21″, bashkohen mijëra trupa shqiptare forcave aleate të NATO-s dhe SHBA-së

Stërvitja ushtarake “Defender Europe 21” zhvilloi sot një Ditë të Hapur në qytetin e Kuçovës,pas një seri veprimtarish profesionale në pothuajse të gjithë territorin...

Latest news

- Advertisement -spot_img