- Advertisement -spot_img

TAG

Divorce

Shifra rekord për rastet e divorceve në Tiranë, ja sa raste shënohen për 4 muaj

Rastet e dhunës në familje janë rritur ndjeshëm muajt e fundit, ndërsa nuk kanë munguar as ngjarjet fatale ku gratë janë vrarë nga bashkëshortët...

Shqipëria dhe Serbia të parat në rajon për numrin e lartë të divorceve

Më shumë se një e katërta e martesave përfunduan në divorc në vitin 2019 (26.1 divorce për 100 martesa nga 21 vitin e mëparshëm),...

Latest news

- Advertisement -spot_img