- Advertisement -spot_img

TAG

djale 3 vjecar

Humbi për disa ditë në pyll,3-vjeçari gjendet gjallë 800m larg shtëpisë

Një djalë tre-vjeçar që u largua nga shtëpia e tij dhe humbi për disa ditë në një pyll me temperatura nën zero, në mënyrë...

Latest news

- Advertisement -spot_img