- Advertisement -spot_img

TAG

Doganë emigrantë Greqi

Autoritetet greke në Kakavijë nuk kanë lejuar kalimin e emigrantëve shqiptarë,ja cilat janë arsyet

Në Kakavijë autoritetet greke kanë kthyer mbrapsht disa emigrantë shqiptarë të cilët kanë qenë të pajisur me dokumenta të rregullta dhe leje qëndrimi, por...

Latest news

- Advertisement -spot_img