- Advertisement -spot_img

TAG

dollar

Njihuni me Këmbimin Valutor për ditën e sotme, 19 Qershor 2021

Ky është Këmbimi Valutor për ditën e sotme, 19 Qershor 2021. Valuta Blihet Shitet EUR 122.3 122.9 USD 102.5 103.6 GBP 142 142.9 CHF 111.1 112.2

Këmbimi Valutor, 18 Qershor 2021

Në kursin e Këmbimit Valutor sot vihet re rënie Euros dhe Frangës Zvicerane, ndërkohë Paundi Britanik dhe Dollari kanë shënuar rritje. Më poshtë do të...

Këmbimi Valutor, 16 Qershor 2021

Në kursin e Këmbimit Valutor sot vihet re rënie Euros dhe Paundit Britanik, ndërkohë dhe Franga Zvicerane dhe Dollari kanë shënuar rritje. Më poshtë do...

Rritje e Dollarit dhe ulje e Euros, Këmbimi Valutor për ditën e sotme

Në kursin e Këmbimit Valutor sot vihet re një rënie e lehtë e Paundit Britanik dhe Euros. Ndërkohë Dollari dhe Franga Zvicerane kanë shënuar...

Këmbimi Valutor, 25 Maj 2021

Në kursin e Këmbimit Valutor sot vihet re që Euroja ska ndryshime, Dollari,Franga Zvicerane dhe Paundi Britanik kanë rënie të lehtë. Më poshtë do të...

Njihuni me kursin e Këmbimit Valutor , 22 Maj 2021

Në kursin e Këmbimit Valutor sot vihet re që Euroja dhe Dollari nuk kanë ndryshime. Ndërkohë Paundi Britanik dhe Franga Zvicerane kanë shënuar rritje. Më...

Këmbimi Valutor, 18 Maj 2021

  Në kursin e Këmbimit Valutor sot vihet re një rënie e lehtë e Paundi Britanik dhe Dollarit. Ndërkohë Euroja dhe Franga Zvicerane kanë shënuar...

Këmbimi Valutor, 14 Maj 2021

Në kursin e Këmbimit Valutor sot vihet re një rënie e lehtë e Euros, Paundi Britanik dhe Franga Zvicerane. Ndërkohë Dollari ka shënuar rritje. Më...

Njihuni me Këmbimin Valutor, 13 Maj 2021

Në kursin e Këmbimit Valutor sot vihet re një rënie e lehtë e Euros . Ndërkohë Franga Zvicerane, Dollari dhe Paundi Britanik kanë shënuar...

Këmbimi Valutor, 12 Maj 2021

Në kursin e Këmbimit Valutor sot vihet re një rënie e lehtë e Dollarit dhe Euros . Ndërkohë Franga Zvicerane dhe Paundi Britanik kanë...

Latest news

- Advertisement -spot_img