- Advertisement -spot_img

TAG

drejtor i kufirit dhe i emigragionit

Konfirmohet në detyrë drejtori i Kufirit dhe i Emigracionit/ Luigj Vathi: Ka qenë vetëm një neglizhencë

  Konfirmohet në detyrë drejtori i kufirit dhe emigracionit në Vlorë, Luigj Vathi. Komisioni nuk konstatoi shkelje në 3 kriterat e vlerësimit, ndërsa gjatë seancës...

Latest news

- Advertisement -spot_img