- Advertisement -spot_img

TAG

dyshim per vrasje

EKSKLUZIVE/Shqiptari që dyshohej për vrasje në tentativë në Ukrainë dhe lider i i kartelit të drogës,pjesë e personave që morën një pasaportë maqedonase nga...

Afera “Mafia” , po e dëshmon pafuqinë e shtetit të së drejtës, i cili është i pushtuar, i shkelur dhe i mbështjellë nga një...

Latest news

- Advertisement -spot_img